Keskus 044 741 2420
turku@rainasaatio.fi
naantali@rainasaatio.fi
raisio@rainasaatio.fi

Palvelukäyttäjien määrä oli vuonna 2016 yhteensä 246, joista naisia oli 94 henkilöä. Valmennuspäivien määrä oli 14731 päivää. Kasvua edellisen vuoden valmennuspäivien määrään tuli 19%. Tuotettujen valmennuspäivien lisäksi, vuoden aikana tuotettiin noin 600 tuntia yksilöllistä ohjausta työllisyyspoliittisen hankkeen asiakkaille.

Edellisen vuoden tapaan suuriin määrä asiakkaita oli kuntouttavan työtoiminnan palvelussa, lähes puolet asiakkaiden kokonaismäärästä. Suomea äidinkielenä puhuvia asiakkaita oli 173 henkilöä. Eri äidinkieliä vuoden aikana oli yhteensä 18. Suomen kielen lisäksi asiakkaiden äidinkieliä olivat mm. arabia, kurdi, bosnia, somalia, albania ja venäjä.

Raina-säätiö on yleishyödyllinen toimija, joka rahoittaa toimintaansa sosiaalipalvelujen palvelumyynnillä. Työtehtävät säätiössä sekä yritysyhteistyö ovat oleellinen osa toimintaa, aitojen työympäristöjen ollessa olennainen osa valmennusta. Toimintaa kehitetään erilaisissa hankkeissa hankerahoituksin sekä työpajarahoituksen avulla.